Info projecten

Uiteenlopende projecten

De projecten die u bij de SVKL kunt indienen en/of waarvoor u zich als deelnemer voor kunt inzetten, zijn zeer uiteenlopend. De SVKL richt zich op non-profitorganisaties, met name (semi-)overheidsorganisaties, onderwijs- en zorginstellingen. Zowel voor het werven van projecten als van gepensioneerden, die hun kennis en kunde willen blijven inzetten voor de Limburgse samenleving, speelt de SVKL een bemiddelende rol.

Kennis en achtergronden

Projecten zijn gevarieerd, bijvoorbeeld gerelateerd aan gemeentelijke beleidsterreinen. De SVKL houdt een bestand bij van deelnemende personen met hun diversiteit aan kwaliteiten en ervaring. Momenteel zijn er deelnemers met onder andere de volgende kennis en achtergronden:

 sociale zaken ICT
 werkgelegenheid organisatieondersteuning
 juridische zaken personeelszaken
 bestuurlijk zaken onderzoek
 administratie kunst en cultuur
 secretarieel (volwassenen)educatie
 (verander)management opleiden
 communicatie techniek
 voorlichten milieu
 coachen zorg
 financiën verzuim en Arbo
 controller

Ander beleidsterrein?

Indien het beleidsterrein of het thema waarvoor u een deelnemer wenst, niet vermeld staat, neem dan contact op met de SVKL. De stichting beschikt over een uitgebreid bestand van kandidaten om gericht te zoeken aan de hand van uw wensen. Daarnaast heeft de SVKL een uitgebreid netwerk om gericht (nieuwe) deelnemers te werven.