Eerste SGS Jeugd GrandPrix in Nieuwegein succesvol

Eerste SGS Jeugd GrandPrix in Nieuwegein succesvol

Op zondag 15 mei is voor de eerste keer het SGS Jeugd Grand Prix toernooi op het Anna van Rijn college in Nieuwegein gehouden. Dit toernooi was 2 jaar geleden ook al georganiseerd, maar moest vanwege de tijdens de allereerste persconferencie aangekondigde Covid-19 maatregelen op het laatste moment worden geannuleerd. Voor de uitbraak van de pandemie werden er door Henk van Lingen elk jaar een aantal Jeugd Grand Prix  toernooien op verschillende locaties in het  SGS gebied georganiseerd. Tijdens deze aller eerste Jeugd Grand Prix speelden ondanks het warme weer120  kinderen van 5 t/m 16 jaar uit heel de SGS regio mee,  waarvan 11 van Kasteel Lekstroom.  Er waren 15 groepen van 8 spelers. Per groep waren er voor de eerst drie bekers  te winnen, die door Esther Jansen van SportID werden uitgereikt.

Alle prijzen

Het goede verloop van deze dag is met name te danken aan de inzet van Colijn, Fereydoun, Hans, Joost, Jos B, Jos V., Lars, Mieke, Pepijn, Sierd en Wim.  Verder ook dank aan de vader van Zayn en de vader van Finn en River voor hun inzet als tafelleider.

6 spelers van Kasteel Lekstroom vielen in de prijzen: Finn, Gian, Gino , Makulan, Nakulan en Zayn. Zie voor alle resultaten  de volgende link: Ranglijsten Jeugd Grand Prix Nieuwegein

Finn staat in het midden

Gian staat rechts

Gino staat links

Makulan staat links

Nakulan in het midden

Zayn rechts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Enter your keyword