Fusie Het Kasteel en Lekstroom een feit

Fusie Het Kasteel en Lekstroom een feit

Afgelopen juni is bij de ledenvergaderingen van de schaakverenigingen in IJsselstein en Nieuwegein/Vianen besloten dat beide clubs na de zomer samen verder gaan als één vereniging. De nieuwe vereniging is genaamd Schaakvereniging Kasteel Lekstroom, waarmee de oorspronkelijke namen van beide clubs zijn behouden. De naam leverde ter vergadering nog enige discussie op, waarbij ‘Combinatie’ achter de naam uiteindelijk is komen te vervallen. De letter ‘C’ is nog terug te vinden in de URL van de website, maar zal in een later stadium nog verdwijnen.

Kasteel Lekstroom logo

Het Kasteel IJsselstein en Lekstroom speelden sinds afgelopen seizoen allebei al in De Groene Olijftak, het gebouw van de Postduivenvereniging te IJsselstein. Dit zal ook de thuishaven blijven in de nieuwe situatie. De speelavond voor senioren zal de dinsdag zijn, de oorspronkelijke speelavond van Lekstroom. De jeugdafdeling is actief op meerdere tijdstippen en locaties, waaronder in Nieuwegein en Vianen.

Het seizoen zal van start gaan op 7 september. In de tussentijd wordt eraan gewerkt om de inhoud van de oude Lekstroom-site te vervangen door actuele informatie. Zodra alle verouderde informatie vervangen is, volgt hier bericht van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Enter your keyword