Snelschaakavond met nieuwjaarswelkom druk bezocht

Snelschaakavond met nieuwjaarswelkom druk bezocht

We het zijn het nieuwe jaar begonnen met een druk bezochte snelschaakavond. De avond begon met nieuwjaarswensen en een toespraak van onze voorzitter Wout van Leeuwen. Wout gaf aan, dat zoals onze vereniging met een groeiend ledental en een goede opkomst en sfeer op de dinsdagavonden, geen goede voornemens meer nodig heeft, maar vooral zo door moet gaan.   Na zijn toespraak heeft Wout, met gevaar voor de mensen achter de bar, een fles champagne ontkurkt. Verder werden we op deze gezellige avond weer verwend door Wim Klomp met assistentie van Naomi met chips, toastjes en een bittergarnituur.

Er waren 31 schakers aanwezig, waaronder 2 gasten: Oud kampioen Paul Bregman en Max Wendel, een zoon van Mieke en Sander. Verder was Farid voor het eerst sinds lange tijd weer aanwezig en gaf aan dat hij weer vaker gaat komen. Colijn regelde met Sevilla de indeling volgens het Zwitserse systeem. Er werden 7 rondes gespeeld van 7 minuten met een increment van 3 seconden. Ons nieuwe lid Stefan Verwer eindigde in de middenmoot, maar Efraim Smit eindigde als derde, voor Pieter, maar achter Colijn en winnaar Aart. Voor het snelschaken geldt het resultaat van de beste 3 rondes van de in totaal 4 rondes.

Aart, Colijn en Pieter hebben op dit moment de beste uitgangssituatie, maar de komende 2 rondes is er nog van alles mogelijk. De volgende snelschaakronde is in de voorjaarvakantie, dinsdag 28 februari. Hier volgen de stand en uitslagen van:  Snelschaken ronde 2 en het totaaloverzicht op de snelschaakpagina.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Enter your keyword