Sportfair en uitreiking prijs zomeravond Rapid-competitie.

Sportfair en uitreiking prijs zomeravond Rapid-competitie.


Zaterdag 25 september hebben wij tijdens Sportfair veel kinderen de beginselen van het schaken mogen bijbrengen.
Dit mede dankzij Mieke, Pieter en uiteraard Jos Visser. Een zekere Bram (17 jaar) die aan ons kraampje kwam wilde graag een paar potjes komen schaken. Uiteindelijk is hij de hele dag gebleven en heeft ook kinderen geholpen bij het schaken. Bram zou zeker een aanwinst zijn voor onze schaakvereniging. Wie weet?
Pieter, onze winnaar van de Rapid-competitie, bleek geïnteresseerd in onze buren de basketbalvereniging. Hij heeft aan basketbal gedaan en liet zien dat hij daar ook talent voor heeft. Omdat Pieter verhuisd is naar Utrecht is hij duo-lid geworden bij Oud Zuylen. Hij blijft dus wel lid maar zal in mindere mate bij ons komen schaken, omdat de clubavonden beide op dinsdag zijn. We wilden de prijs van de Rapid-competitie op de algemene ledenvergadering uitreiken maar kampioen Pieter kon daar niet aanwezig zijn en dus heeft Hans Weerdenburg de prijs tijdens sportfair uitgereikt.
Nogmaals gefeliciteerd Pieter en veel succes bij je nieuwe club al hopen wij je nog regelmatig bij ons te zien!
De zomeravondcompetitie is gewonnen door Henk de Bruyne en deze prijs zal binnenkort persoonlijk aan hem worden overhandigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Enter your keyword